російські загарбники готують маніпуляції під час «перших виборів» на Луганщині - ОВА

російські загарбники готують маніпуляції під час «перших виборів» на Луганщині - ОВА

Укрінформ
На розгляд держдуми рф внесено законопроєкт, за яким при проведенні “перших виборів” у так званій “лнр” виборчі дільниці можуть утворюватися за межами території “суб'єкта рф”.

Як передає Укрінформ, про це у Фейсбуці повідомляє Луганська обласна військова адміністрація. 

“На розгляд держдуми рф винесено законопроєкт, згідно з яким при проведенні “перших виборів” у так званій “лнр” за рішенням “виборчої комісії суб'єкта рф” можуть утворюватися виборчі дільниці за межами території “суб'єкта рф”, - ідеться в повідомленні.

Як зазначив виконувач обов’язків начальника обласної військової адміністрації Олексій Смирнов, “це дозволить жителям окупованих територій голосувати “за кордоном”, що відкриває значні можливості для маніпуляцій результатами”.

Читайте також: У Мелітополі загарбники готуються до фейкових виборів - Федоров

Крім того, “поспішають загарбники й з примусовою паспортизацією. Відкривають мобільні пункти прийому документів на отримання паспорта рф на підприємствах та установах”.

Днями такий пункт працював у Луганському геріатричному пансіонаті, де збирали документи у 315 мешканців закладу, середній вік яких – 85 років.

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захопленій росіянами території Луганської області "трудові відносини" з людьми без російського громадянства зберігаються до 1 липня.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-