У Мелітополі загарбники готуються до фейкових виборів - Федоров

У Мелітополі загарбники готуються до фейкових виборів - Федоров

Єдині новини
Укрінформ
Загарбники на тимчасово захоплених територіях Запорізької області, зокрема у Мелітополі, проводять підготовку до так званих виборів.

Про це в ефірі національного телемарафону “Єдині новини” сказав міський голова Мелітополя Іван Федоров, передає кореспондент Укрінформу.

"Маса факторів свідчить про підготовку до цих «виборів». По-перше, на території Мелітополя зареєстровані всі російські партії, які ми тільки знаємо: "Єдина Росія", "ЛДПР" і так далі, - з’явилися їхні офіси та представники. По-друге, у гауляйтера балицького з’явився заступник з організації виборів, який приїхав із тимчасово окупованого Криму, з Севастополя, де він був "заступником губернатора", - сказав Федоров.

Читайте також: У Мелітополі ранок почався з «бавовни» - мер

Він зауважив, що загарбники вже утворили "центральну виборчу комісію Запорізької області", визначивши Мелітополь так званим центром тимчасово захопленої частини області.

За словами Федорова, "вибори" будуть проводитися за таким самим сценарієм, що й фейковий "референдум": загарбники "намалюють" ті результати, які їм скажуть.

Як повідомлялося, у Запорізькій області окупанти намагаються провести фейкову паспортизацію.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-