На Львівщині незряча дівчинка зібрала понад ₴650 тисяч для ЗСУ

На Львівщині незряча дівчинка зібрала понад ₴650 тисяч для ЗСУ

Фото
Укрінформ
Дев’ятирічна незряча співачка Анна-Марія Герман із Комарного від початку війни зібрала понад 650 тисяч гривень для Збройних сил України.

Про це у Фейсбуці повідомила Львівська районна державна адміністрація, передає Укрінформ.

«Юна співачка Анна-Марія Герман із Комарного завдяки своєму таланту від початку війни вже зібрала понад 650 тисяч гривень. За ці кошти придбали та передали для військових на фронт дрон, автомобіль, рації медичної допомоги, одяг, взуття, термобілизну та продукти харчування», - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що Анна-Марія - незряча, та вона невпинно розвиває свій талант. Окрім навчання, школярка займається грою на бандурі, бере участь у різних конкурсах і здобуває призові місця.

На початку війни дівчинка вирішила, що хоче підтримувати ЗСУ і розпочала волонтерити: співала у містах, селах району, у церквах, збираючи так кошти для допомоги українським воїнам.

«Старший брат Анни-Марії Богдан Бражник - військовий. Тому дівчинка хотіла якомога більше зробити для таких мужніх хлопців, як він, що захищають нас на передовій. Зараз брат дівчинки на лікуванні на Львівщині після поранення», - додають в адміністрації.

Читайте також: Юні волонтери з Вінниці на благодійному вікенді зібрали ₴240 тисяч для ЗСУ

Як повідомляв Укрінформ, понад 70 тисяч гривень на Збройні сили України зібрав 8-річний Юрій Напора під час сольних концертів містами Львівщини. Всі кошти хлопчик відправив волонтерам ГО «Апостольська Чота», а ті скерують їх на потреби захисників Миколаєва.

Фото: Комарнівська міська рада

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-