У Кропивницькому пенсіонерка зібрала понад ₴30 тисяч для ЗСУ

У Кропивницькому пенсіонерка зібрала понад ₴30 тисяч для ЗСУ

Фото
Укрінформ
Пенсіонерка з Кропивницького Лідія Домрова зібрала вже понад 30 тисяч гривень на ЗСУ, за що Православна церква України нагородила її орденом «Хрест Свободи».

Про це Домрова розповіла кореспонденту Укрінформу.

Протягом минулого року жінці вдалося зібрати 28 115 гривень для потреб наших воїнів. Вже від початку цього року пенсіонерка назбирала 2325 гривень. На зібрані кошти купує для військових солодощі, тканину для пошиття білизни та шкарпетки, передає все через волонтерів або напряму військовим.

У Кропивницькому пенсіонерка зібрала понад 30 тисяч гривень для ЗСУ / Фото: Мирослава Липа, Укрінформ

"Буду допомагати хлопцям чим можу, до останнього. Дивлюсь на них: гарні, браві, їм би жити, любити, працювати, а вони воюють. Я тут колись сиділа, одного погукала, шкарпетки віддати. Обняв мене, я розплакалася… Воєнні до мене недавно навіть приходили з грамотою", - розповідає пенсіонерка.

Читайте також: На вуличних концертах співак з інвалідністю зібрав для ЗСУ понад ₴210 тисяч

Кропивничанці 82 роки, кошти почала збирати ще на початку широкомасштабного вторгнення рф. Син розповів їй про волонтерські осередки і Лідія Тимофіївна передавала туди продукти, консервацію, згодом почала збирати кошти на натільну білизну та на покупку тканини для пошиття постільної білизни.

Для збору коштів Лідія Домрова продає просто неба непотрібний їй крам: скатертини, хустки, серветки тощо.

Часто люди долучаються до збору без покупок, додаючи кошти, інколи жінка додає частину пенсії. За свою діяльність на День волонтера Лідія Тимофіївна отримала від Православної церкви України орден «Хрест свободи».

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-