Після деокупації Чернігівщини та Сумщини росіяни здійснили понад 3100 обстрілів прикордоння

Після деокупації Чернігівщини та Сумщини росіяни здійснили понад 3100 обстрілів прикордоння

Укрінформ
Після деокупації Сумщини та Чернігівщини росія здійснила 3100 обстрілів прикордоння цих областей.

Про це мова йшла під час перевірки групою офіцерів на чолі з першим заступником голови Держприкордонслужби Володимиром Нікіфоренком готовності військових до захисту кордону, передає Укрінформ з посиланням на вебсайт ДПСУ.

"Загалом на ділянках Чернігівського та Сумського прикордонних загонів після деокупації зафіксовано понад 3100 обстрілів російськими загарбниками території прикордонних громад. Переважна більшість цих обстрілів здійснювалася з мінометів, ствольної та реактивної артилерії", - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що робоча група офіцерів Адміністрації Держприкордонслужби перевірила стан службово-бойової діяльності Чернігівського і Сумського прикордонних загонів, готовність прикордонних підрозділів у взаємодії з іншими складовими Сил оборони України до дій із захисту державного кордону.

Читайте також: Україна посилила всі види розвідки, щоб не допустити наступу ворога на півночі - Наєв

Нікіфоренко заслухав доповіді про обстановку та поспілкувався з військовослужбовцями, які боронять Україну в безпосередній близькості до ворога, обговорив з ними проблемні питання, які потребують вирішення на вищому рівні.

Він подякував кожному і кожній, хто несе службу на ділянках, де кожної миті ворог може здійснити провокацію, де щодень лунають вибухи, наголосивши, що на сьогодні вкрай важливо зберегти високий рівень безпеки кордону та убезпечити особовий склад від підступних ударів ворога.

Читайте також: Від ворожих обстрілів постійно потерпають 34 населені пункти Чернігівщини - Наєв

Як відомо, у Сумській і Чернігівській областях на ділянці українсько-російського кордону бійці Держприкордонслужби з побратимами Сил оборони України перебувають під постійним вогнем ворога.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-