Оголосили підозру директору ліцею на Харківщині, де вилучили російські підручники

Оголосили підозру директору ліцею на Харківщині, де вилучили російські підручники

Фото
Укрінформ
У ліцеї Вовчанської громади Харківської області вилучили майже 450 російських підручників, а також пропагандистські газети, директору навчального закладу оголосили підозру.

Про це повідомив у Фейсбуці начальник Слідчого управління ГУ Нацполіції у Харківській області Сергій Болвінов, передає Укрінформ.

«Цього разу слідчі під процесуальним керівництвом прокуратури провели обшуки в Юрченківському ліцеї, де знайшли 445 підручників для шкільної освіти та пропагандистські матеріали. Того ж дня слідчі з оперативним супроводженням співробітників прикордонного оперативно-розшукового відділу та процесуальним керівництвом прокуратури повідомили про підозру директору цього ліцею... за ч. 3 ст. 111-1», - йдеться у повідомленні.

Санкція зазначеної статті передбачає позбавлення волі на строк до трьох років з позбавленням права займати певні посади.

Читайте також: СБУ викрила ще 14 освітян-колаборантів

Як повідомлялося, Вовчанськ і вся територія колишнього Вовчанського району були захоплена в перший день повномасштабного вторгнення. Визволили громаду 13 вересня 2022 року.

Фото: Сергій Болвінов, Фейсбук

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-