Захист від російських обстрілів: ЗСУ визначили заходи для Чернігівщини

Захист від російських обстрілів: ЗСУ визначили заходи для Чернігівщини

Відео
Укрінформ
Від російських обстрілів потерпають 34 населені пункти Чернігівської області, у Збройних силах України визначили конкретні заходи для захисту місцевих жителів від ворожих ударів.

Про це командування Об’єднаних сил ЗСУ повідомило в Телеграмі з посиланням на свого командувача Сергія Наєва, передає Укрінформ.

Так, під час спільної наради з головою Чернігівської обласної військової адміністрації В’ячеславом Чаусом командувач наголосив, що головним завданням є, зокрема, безпека громадян.

Також, за його словами, люди мають відчувати, що військове командування й органи державної влади на місцях точно захистять їх у разі будь-яких загроз.

Читайте також: Наєв на Сумщині відвідав оборонні позиції та провів нараду про захист критичних об’єктів

"Ми розуміємо, що ворог не полишив своїх намірів наносити вогневе ураження по цивільних об’єктах. Тому нам необхідно зробити все можливе для того, щоб місцеве населення, яке мешкає у прикордонні Чернігівщини, не потерпало від ворожих обстрілів. Ми визначили конкретні заходи, які будемо в подальшому втілювати в життя", — заявив Наєв.

Як повідомляв Укрінформ, 18 березня війська російської федерації били з мінометів по селу Клюси Чернігівської області, здійснивши 11 влучань.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-