Наєв на Сумщині відвідав оборонні позиції та провів нараду про захист критичних об’єктів

Наєв на Сумщині відвідав оборонні позиції та провів нараду про захист критичних об’єктів

Відео
Укрінформ
У Сумській області на виконання завдання Президента проведено нараду з питань удосконалення цивільного захисту населення у прикордонних районах за участю командувача Об’єднаних сил ЗСУ Сергія Наєва та в. о. глави Сумської обласної військової адміністрації Тараса Савченка.

Про це повідомляє командування Об'єднаних сил ЗСУ у Фейсбуці, передає Укрінформ.

Метою наради було організувати спільну роботу зі зменшення втрат серед цивільного населення та посилення захисту критичних об’єктів цивільної інфраструктури у прикордонні Сумщини.

За словами очільника ОВА Тараса Савченка, було окреслено низку конкретних заходів, які має здійснити обласна адміністрація разом із військовим командуванням.

"Нами визначені спільні напрями щодо миттєвого реагування на ворожі обстріли по об’єктах критичної інфраструктури та миттєвого забезпечення захисту цивільного населення області", – наголосив Савченко.

Учасники заходу домовилися протягом місяця вийти на конкретні результати зі зменшення пошкоджень цивільної інфраструктури та втрат серед цивільного населення.

Читайте також: Наєв обіцяє «зелене світло» американським благодійникам і волонтерам у питанні допомоги Україні

Як зазначається, генерал-лейтенант Сергій Наєв на Сумщині відвідав оборонні позиції з метою вивчення умов несення служби та виконання бойових завдань.

"Військові, які боронять Сумський напрямок, дуже вмотивовані, знають своє бойове завдання й готові до його виконання. Командирами підрозділів правильно організовані заходи бойової підготовки, логістичне забезпечення та створені комфортні умови служби й проживання для бійців", – зазначив командувач.

Сумщина має найдовший кордон із російською федерацією – 564 км. Із 51-ї громади області 15 межують із країною-агресором, щодня потерпаючи від обстрілів.

Як повідомляв Укрінформ, Митрополит Київський і всієї України Епіфаній та командувач Об’єднаних сил ЗСУ генерал-лейтенант Сергій Наєв обговорили роль капеланів в українському війську.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-