У Рубіжному загарбники залишають на роботі лише власників російських паспортів

У Рубіжному загарбники залишають на роботі лише власників російських паспортів

Укрінформ
У тимчасово захопленому Рубіжному Луганської області росіяни залишають або беруть на роботу лише тих працівників, які мають паспорт рф.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

“Швидкоруч складений і ухвалений загарбниками закон, що дозволяє вийти з українського громадянства, оминаючи всі передбачені строки і процедури, опубліковано і уведено в дію”, - повідомляють в ОВА. Тож відтепер житель тимчасово захопленої території не вважається громадянином України з моменту подачі відповідної заяви, а не її розгляду і прийняття рішення.

Читайте також: У Старобільську на Луганщині складають списки помешкань для заселення росіян

Тобто громадянин будь-якої іншої країни може це зробити виключно на загальних засадах, від українців, що мають реєстрацію на території рф, цього взагалі не вимагають робити, а жителів так званої “лнр” змушують поспішати, зауважили в ОВА.

Щоб впоратися зі значною кількістю поранених, росіяни збільшують кількість медичних працівників ще на 250 осіб. 125 лікарів та 125 медсестер приїдуть з росії на захоплену частину Луганщини працювати у військових госпіталях, поінформували в ОВА.

Читайте також: росіяни на офіційному рівні визнали знищення Попасної

Як повідомляв Укрінформ, російські загарбники у селах на тимчасово захоплених територіях Луганської області під виглядом пошуку диверсантів і партизанів чинять мародерства.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-