У Старобільську на Луганщині складають списки помешкань для заселення росіян

У Старобільську на Луганщині складають списки помешкань для заселення росіян

Укрінформ
У тимчасово захопленому Старобільську Луганської області складають списки помешкань для заселення російських загарбників.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

Жителі Рубіжного змушені продавати консервацію та власні речі аби вижити. «Вже повідомлялося, що навіть на комунальних підприємствах міста (Рубіжне – ред.) люди місяцями не отримують зарплати. Аби побачити гроші, рубіжани продають власні речі та консервацію», - ідеться в повідомленні.

У Луганській ОВА зазначають, що не завжди отримують гроші і будівельники, яких привезли з росії для проведення косметичних ремонтів зруйнованих будинків. Так, в Сєвєродонецьку одна з бригад після кількатижневого очікування отримала зарплату гуманітарною допомогою, яку зекономили під час видачі населенню.

Читайте також: Сили оборони уразили два ворожі логістичні центри та шість станцій РЕБ

Тим часом, у Старобільську добре себе почувають працівники міськгазу. «Вони почали ходити для звірки даних лічильників, паралельно складаючи списки помешкань, де ніхто не живе, щоб заселяти в квартири та будинки росіян та мародерити», - підкреслили в ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, за даними Генерального штабу ЗСУ, війська рф розміщують особовий склад у житлових кварталах Рубіжного на Луганщині, прикриваючись мирним населенням.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-