Миколаївщина отримала понад 400 модульних будинків для людей, які втратили житло - Кім

Миколаївщина отримала понад 400 модульних будинків для людей, які втратили житло - Кім

Укрінформ
Миколаївська область отримала від міжнародних партнерів близько 430 модульних будинків, які розподілять між мешканцями деокупованих територій та найбільш постраждалих населених пунктів.

Про це сказав голова обласної військової адміністрації Віталій Кім на брифінгу в Медіацентрі Україна - Укрінформ, передає кореспондент Укрінформу.

«Міжнародні партнери надали нам близько 430 модульних будиночків, щоб там проживали люди, поки їхнє житло буде відновлюватися. В першу чергу їх розподілять між мешканцями деокупованих і найбільш постраждалих населених пунктів. Розподіл йтиме через райдержадміністрації та голів громад відповідного району», - зазначив Кім.

Читайте також: Вручили ключі від житла у першому на Рівненщині модульному містечку для переселенців

Щодо інших постраждалих, то, за його словами, наразі уряд передбачив 17 мільярдів гривень на компенсацію втраченого житла. Але поки що ця процедура на стадії реалізації, додав Кім.

Як повідомлялося, на території Миколаївщини із понад 16 тисяч цивільних об’єктів, які зазнали руйнувань внаслідок російської агресії, більше 10 тисяч - це житлові будинки.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-