У Маріуполі та довколишніх селищах чули вибухи

У Маріуполі та довколишніх селищах чули вибухи

Відео
Укрінформ
У тимчасово захоплених російськими військовими Маріуполі та довколишніх селищах чутно вибухи, та зафіксована активність авіації рф у напрямку Запоріжжя.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомила Маріупольська міська рада та опублікувала відповідні відео.

«В окупованому Маріуполі та довколишніх селищах чутно вибухи. Вночі, за свідченнями місцевих, було чутно вибухи в Маріупольському районі – у селищах Мелекіне, Ялта та Урзуф. Також про звуки вибухів повідомили жителі Кальміуського району, 23-го мікрорайону та Кам'янського», - йдеться у повідомленні.

У міськраді додали, що сьогодні зранку Маріупольським спротивом була зафіксована активність окупаційної авіації у напрямку Запоріжжя.

«Окупаційні інтернет-пабліки виправдовуються - пишуть, що це «просто звуки зносу будинків»… Вночі... У Маріуполі окупанти використовують методичку новоязу з кремля, аби все було без паніки. Але ЗСУ відповідають, боронять своє та повертають своє!», - наголосили у міській раді.

Читайте також: На в'їзді у Маріуполь загарбники перетворили житловий квартал на пустелю - радник мера

Як повідомлялося, Маріуполь та навколишні селища загарбники перетворюють на військово-логістичний хаб російської армії.

У місті з 20-х чисел лютого цього року часто лунають вибухи, місцеві жителі повідомляють про влучання у склади боєкомплектів військових рф та військову техніку.

Читайте також: Мер Маріуполя: Жителів міста змушують говорити, що його зруйнували «націоналісти»

У Маріуполі та за містом загарбники встановили пункти контролю на всіх мостах, риють біля них окопи та проводять мінування.

Фото: АА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-