Біля житлового сектору, куди влучила ракета рф на Львівщині, немає стратегічних об’єктів

Біля житлового сектору, куди влучила ракета рф на Львівщині, немає стратегічних об’єктів

Укрінформ
Поряд із селом у Золочівському районі Львівської області, де внаслідок влучання ворожої ракети у житловий сектор загинуло п’ятеро людей, не розташований жоден стратегічний об’єкт.

Про це на брифінгу в Медіацентрі Україна – Укрінформ повідомив начальник Львівської ОВА Максим Козицький.

«Атака була нанесена о 4 годині ранку. Люди спали в себе у домівках, в одному із сіл Золочівського району. Приватна забудова, біля якої немає жодного стратегічного об’єкту: ані цивільного, ані військового, ні енергетичного», - сказав Козицький.

Голова ОВА зазначив, що на Львівщині вже були ракетні удари, чітко спрямовані на цивільні об’єкти, зокрема, російська ракета влучила в СТО, де також загинули люди. Окрім того, коли ворог завдавав ударів по критичній інфраструктурі, часто руйнувань зазнавали житлові масиви.

«В нас були удари по енергетичній інфраструктурі, коли поруч постраждала ціла вулиця: повибивало двері і вікна, позривало дахи. В іншому випадку постраждав величезний Західний госпіталь для онкохворих. Але, якщо брати кількість цивільних, що загинули, а це п’ятеро людей, то сьогодні була найжахливіша трагедія», - додав Козицький.

За його словами, рятівна операція вже завершилася і наразі під завалами людей більше немає.

Очільник області також повідомив, що окрім трьох повністю зруйнованих будинків, багато помешкань у селі постраждали від вибухової хвилі. Також згоріли три автомобілі, гараж та кілька господарських будівель. Наразі у співпраці з головою територіальної громади з’ясовують потреби людей, щоб надати допомогу.

Читайте також: Голова ОВА показав наслідки ракетної атаки на Львівщину

Як повідомляв Укрінформ, у Золочівському районі на Львівщині російська ракета влучила у житлові будинки, загинуло п’ятеро людей.

Цієї ночі росія здійснила чергову масовану ракетну атаку по Україні. Вибухи зафіксовані в Одесі, Миколаєві, Дніпрі, Харкові, Запоріжжі, Житомирі, Київській, Івано-Франківській, Хмельницькій, Тернопільській, Львівській областях та м. Києві.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-