БЕБ не дало луцькому підприємсту купити томограф за ₴62 мільйони у пов'язаної з рф компанії

БЕБ не дало луцькому підприємсту купити томограф за ₴62 мільйони у пов'язаної з рф компанії

Укрінформ
Бюро економічної безпеки на Волині запобігло перерахуванню 62 млн грн державних коштів підприємству, пов'язаному з росією.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє пресслужба БЕБ.

"Аналітики Територіального управління БЕБ у Волинській області за результатами інформаційно-аналітичної діяльності упередили розтрату 62 млн грн державних коштів", - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що службові особи одного з комунальних підприємств Луцької міської ради, яка є розпорядником бюджетних коштів, планували здійснити закупівлю магнітно-резонансного томографу вартістю 62 млн грн.

Читайте також: БЕБ викрило одеського депутата - не сплачував податки та вів бізнес у Криму

Аналітики встановили, що одним із засновників та кінцевих бенефіціарних власників компанії-постачальника є громадянин російської федерації. Відповідно отримані гроші могли б перераховуватись у вигляді дивідендів або іншим чином суб’єктам російської федерації та використовуватись для фінансування збройної агресії проти України.

Як повідомляв Укрінформ, Служба безпеки спільно з Бюро економічної безпеки ліквідували в Україні масштабну схему відмивання тіньових прибутків грального бізнесу.

Фото: БЕБ

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-