БЕБ викрило одеського депутата -  не сплачував податки та вів бізнес у Криму

БЕБ викрило одеського депутата - не сплачував податки та вів бізнес у Криму

Укрінформ
Бюро економічної безпеки викрило депутата Одеської міської ради у веденні бізнесу в тимчасово окупованому Криму за законодавством країни-агресора.

Про це повідомляє Укрінформ з посиланням на пресслужбу БЕБ.

У бюро наголошують, що одеському депутату фактично належить товариство, що займається будівництвом елітної нерухомості. Це підприємство ухилилося від сплати податку на додану вартість та податку на прибуток на загальну суму понад 7,5 млн грн.

За результатами обшуків детективи БЕБ виявили та вилучили 125 печаток підконтрольних компаній, з них 15 печаток підприємств нерезидентів (2 з яких суб’єкти республіки білорусь). А також знайшли документи, які підтверджують, що компанія депутата здійснювала діяльність у тимчасово окупованому Криму за законодавством рф.

Наразі розпочате досудове розслідування у кримінальному проваджені за ознаками ч.3 ст. 212 Кримінального Кодексу України, яке здійснюють детективи Територіального управління БЕБ в Одеській області за процесуального керівництва прокурорів Одеської обласної прокуратури.

Читайте також: БЕБ викрило схему на 244 мільйони - компанія ексдепутата-втікача не платила мито

Як повідомлялось, Бюро економічної безпеки викрило схему ухилення від сплати 42,4 млн грн податків сільськогосподарським товариством, що належить народному депутату VII скликання, власнику низки відомих торгових марок молочної продукції.

Фото: Бюро економічної безпеки

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-