Постраждалі від ракетного удару в Запоріжжі отримають допомогу від агенцій ООН

Постраждалі від ракетного удару в Запоріжжі отримають допомогу від агенцій ООН

Фото
Укрінформ
Агенції Організації Об’єднаних Націй нададуть фінансову та іншу допомогу постраждалим від російського ракетного удару по житловій багатоповерхівці в Запоріжжі.

Про це повідомляє у Телеграмі пресслужба Запорізької ОВА, передає Укрінформ.

«Представники ООН відвідали зруйнований ракетним обстрілом будинок... Пані Браун (координаторка системи ООН в Україні Деніз Браун - ред.) підкреслила, що цей обстріл цивільних має жахливі наслідки, тому агенції ООН вже долучились до надання грошової допомоги жертвам російського терору», - йдеться у повідомленні.

За словами Браун, підтримка не обмежуватиметься суто грошовими виплатами, а й задовольнятиме інші потреби людей. Отримавши чіткий сигнал від обласної влади, агенції ООН направлять свої зусилля на розв’язання проблем постраждалих.

Читайте також: У Запоріжжі обстежують будинок, в який влучила російська ракета

Як повідомляв Укрінформ, російська армія завдала ракетного удару по Запоріжжю у ніч проти 2 березня. Внаслідок влучання ракети відбулося часткове руйнування п'ятиповерхового житлового будинку на вул. Незалежної України, 67. Було зруйновано 25 із 80 квартир, ще 10 - непридатні для проживання. Загинуло 13 людей, в тому числі 8-місячна дівчинка.

3 березня начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко разом із представниками агенцій ООН, міжнародних організацій, які перебували у Запоріжжі з гуманітарною місією, побували на місці ракетного удару по житловому будинку.

Фото: Запорізька ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-