Представники ООН та міжнародних організацій побували на місці ракетного удару в Запоріжжі

Представники ООН та міжнародних організацій побували на місці ракетного удару в Запоріжжі

Фото
Укрінформ
Начальник Запорізької ОВА Юрій Малашко разом із представниками агенцій ООН, міжнародних організацій та партнерами України, які перебувають у Запоріжжі з гуманітарною місією, побували на місці ракетного удару по житловому будинку.

Про це у Телеграмі повідомляє Запорізька обласна військова адміністрація, передає Укрінформ.

Зазначається, що Малашко у такий спосіб прагнув привернути увагу світової спільноти та наочно показати масштаби руйнувань після влучення російської ракети у житлову багатоповерхівку.

"Наразі основна мета - залучити всебічну допомогу міжнародних партнерів для постраждалих та ліквідації наслідків цього терористичного акту у центрі Запоріжжя", - зазначили в ОВА.

Там додали, що рятувально-пошукові роботи тривають. Напередодні до запорізьких фахівців долучилася команда з Києва, яка спеціалізується на ліквідації руйнувань такого характеру.

Читайте також: Уночі ворог двічі обстріляв Нікопольський район з важкої артилерії

Як повідомлялося, російська армія завдала ракетного удару по Запоріжжю у ніч проти 2 березня. Внаслідок влучання ракети відбулося часткове руйнування п'ятиповерхового житлового будинку.

На цей час під завалами виявили тіла п'ятьох загиблих, восьмеро людей дістали поранення, 10 осіб вважаються зниколими безвісти.

Фото: Запорізька ОВА, Facebook

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-