У Маріуполі страйк: водіям не дають зарплату та пальне для автобусів

У Маріуполі страйк: водіям не дають зарплату та пальне для автобусів

Відео
Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військовими Маріуполі - страйк водіїв громадського транспорту через невиплату зарплати та відсутність дизпалива для автобусів.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко.

«В Маріуполі страйк водіїв через невиплату заробітної плати збігся з майже повною відсутністю дизельного пального для роботи автобусів. А дизельного пального немає, тому що всі залишки після маріупольської «бавовни» цивільні окупанти передали військовим окупантам. Тому, навіть якщо заспокоїти водіїв, автобуси на лінію все одно не вийдуть», - написав радник мера.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила у Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Наразі у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. У пошкоджених будинках, де мешкають люди, немає опалення, нормального водопостачання та електрики. Люди через своє тяжке матеріальне положення вишиковуються у черги на вулиці за безкоштовною тарілкою якоїсь їжі – супу чи каші. Ціни на продукти харчування у магазинах дуже високі.

Читайте також: У Маріуполі росіяни зруйнували іще одну історичну будівлю

Маріуполь та навколишні селища загарбники перетворюють на військово-логістичний хаб російської армії.

У місто з 20-х чисел лютого цього року часто залітає «бавовна», лунають вибухи, місцеві жителі повідомляють про влучання у склади боєкомплектів військових рф, палива та ворожу військову техніку. Ці вибухи засвідчують, що віддалені ворожі цілі вже не є недосяжними для Сил оборони України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-