Польський міністр передав патрульним Львівщини сім авто

Польський міністр передав патрульним Львівщини сім авто

Фото
Укрінформ
У Львові міністр внутрішніх справ Республіки Польща Маріуш Камінський передав патрульним Львівщини сім автомобілів.

Про це повідомляє пресслужба Львівської ОВА, передає Укрінформ.

Зазначається, що напередодні патрульна поліція Львівської області отримала у користування сім легкових автомобілів: 5 «КІА» та 2 «Hyundai» від корейського виробника. Їх використовуватимуть для патрулювання області.

Автомобілі передали за участі міністра внутрішніх справ України Ігоря Клименка та міністра внутрішніх справ Республіки Польща Маріуша Камінського.

«Боротьба українців сьогодні вражає. З впевненістю можу сказати, що Польща була, є і буде з вами у цій боротьбі, щоб жоден ворог більше не зміг нас розділити. Сьогодні у Львові я зустрівся з колегами з українського Міністерства внутрішніх справ. Ми багато говорили про нашу подальшу співпрацю і окреслили конкретні напрями допомоги», – підкреслив Камінський.

Патрульна поліція Львівщини отримала від Польщі сім автомобілів / Фото: ЛОВА

Міністр внутрішніх справ України в свою чергу наголосив, що кожен працівник системи внутрішніх справ, поліцейські, нацгвардійці, рятувальники, прикордонники – усі показали себе справжніми героями під час повномасштабного вторгнення. Хтось на фронті, а хтось на місці допомагає, рятує, оберігає спокій українців.

Передача автомобілів поліцейським Львівщини, за словами начальника ОВА Максима Козицького, це інвестиція у спокій жителів області та понад 600 тисяч вимушених переселенців, які тут проживають.

Читайте також: На Львівщині формують стрілецький батальйон, закликають долучатися переселенців

Потім державними нагородами від Міністерства внутрішніх справ України, Президента Володимира Зеленського та Верховної Ради відзначили військовослужбовців, нацгвардійців, представників Національної поліції, Державної прикордонної служби та ДСНС Львівської області.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-