На Львівщині формують стрілецький батальйон, закликають долучатися переселенців

На Львівщині формують стрілецький батальйон, закликають долучатися переселенців

Укрінформ
На Львівщині формується окремий стрілецький батальйон, приєднатися до якого можуть і вимушені переселенці, які тимчасово проживають на території області.

Про це в Телеграмі повідомила пресслужба Львівської ОВА, передає Укрінформ. 

«На Львівщині формується окремий стрілецький батальйон, доєднатися до якого можуть і особи з-поміж ВПО. На службу запрошують громадян віком від 18 до 60 років, зокрема, й без досвіду проходження військової служби», - йдеться у повідомленні.

У Львівському обласному територіальному центрі комплектування та соціальної підтримки зазначають, що для всіх військовослужбовців батальйону буде проведена відповідна підготовка.

Забезпечення батальйону здійснюватиметься на рівні інших підрозділів Збройних сил України. Військовослужбовці матимуть можливість кар’єрного росту, отримуватимуть гідне грошове забезпечення, додаткові винагороди, виплати та соціальну підтримку держави.

Щоб вступити до лав окремого стрілецького батальйону Львівської області необхідно звертатися за місцем проживання до районних територіальних центрів комплектування та соціальної підтримки.

Читайте також: Штурмові бригади «Гвардія наступу» планують формувати й після 1 квітня – МВС

Як повідомляв Укрінформ,  2 лютого у Міністерстві внутрішніх справ заявили про початок формування штурмових бригад «Гвардія наступу», до яких можуть вступати добровольці. Основою цих підрозділів будуть чинні поліцейські, прикордонники та бійці Національної гвардії. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-