Американський блогер Пол Барбс зняв відео про Львів та Київ

Американський блогер Пол Барбс зняв відео про Львів та Київ

Фото, відео
Укрінформ
До України завітав мандрівник, блогер, громадський діяч – Пол Барбс, який більше відомий за своїм ютуб-блогом - Geography Now, він відзняв відео про Львів, столицю та деокуповані містечка Київщини.

Про це повідомило у Фейсбуці Управління туризму та курортів Львівської ОВА, передає Укрінформ.

«Кожен із нас сьогодні намагається зробити свій внесок у перемогу України. Хтось бореться на передовій, хтось відпрацьовує в тилу, хтось на інформаційному фронті, тому такі відео та візити блогерів є важливими для нашої держави», - йдеться у повідомленні.

Управління туризму та курортів за ініціативи VISIT Ukraine посприяло в організації візиту американського блогера Пола Барбса, у якого більше трьох мільйонів підписників.

Читайте також: Британський актор Г‘ю Бонневілль провів онлайн-зустріч зі студентами харківського вишу

Американець побував у визначних місцях та музеях Львова та Києва, відвідав волонтерські центри та поховання новітніх героїв України, скуштував національні страви та дізнався про традиції і історію. Велику частину відео займають кадри зруйнованих росіянами багатоповерхівок в деокупованих містах та містечках Київщини. На завершення блогер поспілкувався з багатьма українцями, серед них Євген Клопотенко, Тарас Тополя, Жан Баланюк, які розповіли, в чому полягає феномен єдності народу, якою бачать Україну в майбутньому та що насправді відбувається зараз у нашій державі.

Як повідомляв Укрінформ, зірка серіалу «Вікінги» Кетрін Винник стала амбасадором фандрейзингової платформи United24.

Фото: Facebook/Geography Now

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-