В окупованому Сєвєродонецьку загарбники виганяють жителів з їхніх квартир

В окупованому Сєвєродонецьку загарбники виганяють жителів з їхніх квартир

Укрінформ
Поліцейські Луганщини документують факти мародерства загарбників на тимчасово окупованій території.

Як передає Укрінформ, про це Поліція Луганської області повідомила у Фейсбуці.

«У м. Сєвєродонецьк представники окупаційної влади рф зрізали двері до квартири місцевої мешканки та замінили на нові. У квартирі заявниці натепер мешкає чоловік, який співпрацює з окупаційною владою. Також, у квартирі родички заявниці були замінені двері, замки та зрізані батареї», - йдеться в повідомленні.

Зазначається, що за даним фактом відкрито кримінальне провадження за ст. 162 Кримінального кодексу України (Порушення недоторканності житла).

Крім того, в Сєвєродонецьку представники незаконних збройних формувань так званої «лнр» незаконно заволоділи легковим автомобілем.

Читайте також: На Бахмутському напрямку ворог збирає професійні підрозділи «вагнерівців» - Маляр

Поліцейські викрили 16 осіб, які підозрюються у причетності до незаконних збройних формувань. Також було викрито жінку, яка після окупації Старобільського району зайняла посаду директора однієї зі шкіл.

Вживаються заходи щодо встановлення місцезнаходження двох громадян, з якими рідні втратили зв'язок.

Як повідомляв Укрінформ, у тимчасово захопленому Сєверодонецьку загарбники не можуть навіть налагодити навчальний процес. Жодна школа не пропрацювала ані дня навіть у період, коли дозволяли і безпекова ситуація, і погодні умови. Діти раз на тиждень приходять до школи, щоб отримати завдання.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-