У Куп’янську відновили онлайн-навчання в школах

У Куп’янську відновили онлайн-навчання в школах

Укрінформ
У Куп’янську на Харківщині відновили онлайн-навчання в школах.

Про це повідомив у ефірі національного телемарафону «Єдині новини» начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов, передає Укрінформ.

«Напередодні ми відновили навчання онлайн у закладах освіти Куп'янської громади. Попри те, що ці території постійно обстрілюються ворогом, діти з Куп'янська, незалежно від того, де вони зараз проживають, можуть продовжити навчання у своїх навчальних закладах», - повідомив Синєгубов.

Як уточнили в Куп’янській міській військовій адміністрації, наразі освітні послуги за дистанційною формою надають три навчальні заклади.

«У них призначено директорів та сформовано педагогічні колективи, які забезпечено для роботи хромбуками. На даний час до освітнього процесу долучилося понад чотириста учнів, і їх кількість зростає», - зазначили в адміністрації.

Читайте також: Столичні школи 22-24 лютого працюватимуть у змішаному форматі

Як повідомлялося, в Куп’янському районі, де загарбникам вдалося 1 вересня відкрити понад 30 шкіл, 25-30% освітян погодилися на умови окупаційних «адміністрацій». В окремих закладах таких педагогів була половина чи весь колектив.

Куп’янськ був тимчасово окупований рф 27 лютого 2022 року. 10 вересня 2022 року Збройні сили України звільнили місто. Наразі Куп’янськ щодня зазнає ворожих обстрілів і ракетних ударів.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-