Столичні школи 22-24 лютого працюватимуть у змішаному форматі

Столичні школи 22-24 лютого працюватимуть у змішаному форматі

Укрінформ
У Києві школи 22-24 лютого працюватимуть у змішаному форматі, в будь-який день батьки можуть прийняти рішення залишити дитину вдома та підключити її до навчання онлайн.

Як передає Укрінформ про це Київська міська державна адміністрація повідомляє у Телеграмі.

“Столичні школи 22-24 лютого працюватимуть у змішаному форматі навчання. Саме в такому режимі 404 школи Києва працюють із початку навчального року”, - ідеться в повідомленні.

В КМДА зауважили, що дистанційне навчання у школах організоване як паралельний процес. Тому в будь-який день батьки можуть прийняти рішення залишити дитину вдома та підключити її до навчання онлайн.

“Війна в країні триває вже рік і небезпечним є кожен її день. У столиці розроблений чіткий безпековий механізм для всіх закладів освіти і весь персонал проінструктований щодо дій у разі повітряних тривог. Крім того, всі 404 школи, які працюють в очному режимі, мають укриття, де можуть розміститися всі учні разом з персоналом закладу”, - заявили в департаменті освіти і науки Києва.

В департаменті освіти зауважили, що треба взяти до уваги і той факт, що підприємства та відомства в ці дні будуть працювати у звичайному режимі. А це означає, що залишити дітей, особливо молодшого віку, батькам буде ні на кого.

В КМДА нагадують, що 22-24 лютого, як і в інші дні, необхідно чітко дотримуватись правил безпеки та не нехтувати сигналами повітряної тривоги.

Читайте також: Заклади освіти Київщини 22-24 лютого працюватимуть дистанційно

Як повідомляв Укрінформ, міністр освіти і науки Сергій Шкарлет рекомендує здійснювати освітній процес в закладах освіти з 22 до 24 лютого в дистанційному форматі.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-