Загарбники прискорюють та спрощують на Луганщині мобілізацію

Загарбники прискорюють та спрощують на Луганщині мобілізацію

Укрінформ
російські загарбники на тимчасово захоплених територіях Луганської області спрощують та прискорюють примусові мобілізаційні заходи.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

Загарбники отримали наказ командувача військ південного військового округу міністерства оборони рф про прискорення мобілізаційних заходів.

"Зокрема місцевим колаборантам необхідно поставити на облік усіх чоловіків, провести їхній медогляд, забезпечити документами", - йдеться у повідомленні.

Наказано зробити все за спрощеною процедурою, скоротити термін відбору кандидатів до двох діб з моменту мобілізації до відправки до військової частини.

Читайте також: Зеленський: Попри весь тиск на ЗСУ, лінія фронту змін не зазнала

"Але багато хто з чоловіків про це навіть не дізнається, бо у західній частині окупованого регіону вже кілька діб відсутнє мобільне покриття. Зв'язок з’являється на шляху від Сєвєродонецька до Новоайдара. Із міст та сіл навколо Сєвєродонецька подзвонити наразі неможливо", - зазначили в ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, на тимчасово захопленій території Луганської області російські загарбники відключили послугу мобільного інтернету у місцевого оператора.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-