На Луганщині росіяни відключили мобільний зв'язок - борються з партизанським рухом

На Луганщині росіяни відключили мобільний зв'язок - борються з партизанським рухом

Укрінформ
На тимчасово захопленій території Луганської області російські загарбники відключили послугу мобільного інтернету у місцевого оператора.

Як передає Укрінформ, про це Луганська обласна військова адміністрація повідомляє у Фейсбуці.

«Дев’ять днів тому, оголосивши боротьбу з партизанським рухом, загарбники на Луганщині відключили послугу мобільного інтернету у місцевого оператора. Щоправда, у багатьох жителів області ця послуга почала зникати за декілька днів до оголошеної дати. Розмір абонплати у лютому, до речі, залишився незмінним, незважаючи на виключення. Не зменшать її й у березні», - йдеться в повідомленні.

У неділю, 19 лютого, загарбники відключили у частині регіону мобільний зв'язок.

«Поки що кажуть про аварію на магістральних лініях. Яка, судячи з територій, де зникло покриття, «сталася» одночасно в декількох місцях. Тепер немає зв’язку не те що з підконтрольною уряду України територією, а й між сусідніми захопленими містами», - сказано в повідомленні.

Тим часом на чоловіків в області загарбницька влада тисне «базою особистих даних військовозобов’язаних, що ухиляються від мобілізації», яку нібито склали на Луганщині.

Читайте також: росіяни обстріляли Луганщину, є поранена

За словами загарбників, до формування бази долучилися дільничні та активні громадяни, які повідомляли про чоловіків, що підлягають призову та ухиляються, на спеціальні телефони довіри.

Крім того, через значну кількість поранених бойовиків у приватну військову кампанію терміново набирають медичних працівників. «Обіцяють грошове забезпечення більше, ніж у штурмовиків. Набір триватиме до 10 березня. Скільки саме їх потрібно - не розголошують. Звісно, що дуже багато», - зазначають у Луганській ОВА.

Як повідомляв Укрінформ, загарбницька «влада» Луганщини оголосила про намір вивозити дітей до російської Карелії - нібито в межах шкільного обміну.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-