Президент назвав області, в яких зараз найскладніша ситуація з електропостачанням

Президент назвав області, в яких зараз найскладніша ситуація з електропостачанням

Укрінформ
Наразі найскладніша ситуація з електропостачанням в Одеській, Львівській, Вінницькій, Київській, Сумській та Полтавській областях.

Про це Президент України Володимир Зеленський повідомив у відеозверненні, передає Укрінформ. 

Він розповів, що впродовж дня провів оперативні наради щодо ситуації в енергетиці – щодо наявних дефіцитів та відновлення після ударів російських терористів. Зеленський запевнив, що ремонтні бригади працюють в усіх точках, де були влучання.

"Станом на цей час обмеження постачання електрики є в більшості наших регіонів. Найскладніша ситуація – в Одеській області, на Львівщині, у Вінницькій, Київській, Сумській та Полтавській областях.

Енергетики, комунальники та всі, хто залучений до стабілізації енергосистеми, робитимуть усе необхідне, щоб відновити генерацію й технічні можливості постачання", – сказав глава держави. 

Читайте також: В Одесі відновили електропостачання критичної інфраструктури

Він подякував усім, хто займається цією роботою. Водночас Зеленський висловив вдячність представникам світової спільноти, які допомагають Україні з енергетичним обладнанням. "Кожній країні, кожній компанії й кожній людині – тим мільйонам наших друзів, хто через United24 або через інші інструменти підтримки доводить, що російський терор повинен програти", – уточнив Президент.

Як повідомлялося, Міністерство енергетики заявило, що внаслідок 13-ї масованої ракетної атаки російської федерації по Україні 26 січня відбулись влучання в об’єкти енергетичної інфраструктури.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-