Мер Дніпра розповів про відновлювальні роботи в будинку, в який влучила ракета

Мер Дніпра розповів про відновлювальні роботи в будинку, в який влучила ракета

Укрінформ
У Дніпрі багатоповерховий будинок, в який шість днів тому влучила ракета рф, підключили частково до комунікацій, замінили вікна, а у квартири повертаються люди.

Про це в Телеграмі повідомляє міський голова Дніпра Борис Філатов, передає Укрінформ.  

"Зараз із теплом і водою вже 16 під'їздів! У інших тривають роботи. Електропостачання поновили у 15 під'їздах. За вихідні під’єднаємо ще один у п’ятому корпусі. Газ подається до 13 під'їздів. Також відновили роботу вже 14 ліфтів. Замінили майже сотню вибитих вікон. Ті, що на черзі, стоять зміцнені та затягнуті плівкою. Не лише в будинку, а й в прилеглому гуртожитку  державної академії фізкультури та спорту", - йдеться в дописі мера. 

Філатов додав, що решту робіт буде відновлено після закінчення інструментального обстеження.

За його словами,  вже зараз люди потроху повертаються до власних осель.

Читайте також: Теракт у Дніпрі: Фонд Ахметова допоможе в лікуванні та реабілітації всім постраждалим

Раніше повідомлялось, що інструментальне обстеження будинку триватиме близько двох тижнів. На сьогодні відомо, що внаслідок ракетного удару, який стався 14 січня, було зруйновано два під'їзди 9-поверхового будинку (64 квартири, а також магазин та медичний заклад, що були на першому поверсі). Загинуло 46 людей, травмовано - 80. 

Влада обіцяла виплатити постраждалим родинам матеріальну допомогу (максимальна сума - 1 млн гривень на родину), а також обіцяє долучитись і приватний бізнес, який зібрав вже 103 млн гривень. 

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-