Теракт у Дніпрі: Фонд Ахметова допоможе в лікуванні та реабілітації всім постраждалим

Теракт у Дніпрі: Фонд Ахметова допоможе в лікуванні та реабілітації всім постраждалим

Укрінформ
Фонд Ріната Ахметова надасть допомогу в лікуванні та наступній реабілітації всім, незалежно від віку, постраждалим під час російського теракту у Дніпрі.

Про це у Фейсбуці повідомила директор з комунікацій компанії «SCM» Наталя Ємченко, передає Укрінформ.

«Ми (Фонд Ріната Ахметова) щойно ухвалили рішення  -  надати допомогу у лікуванні та наступній реабілітації всім 79-м постраждалим під час теракту у Дніпрі (точніше тим з них, хто потребує нашої допомоги) незалежно  від віку (раніше ми повідомляли про допомогу пораненим дітям, але тепер і дорослим). Незалежно від ступеню тяжкості поранення», - написала Ємченко.

Вона зазначила, що Фонд уже вийшов на зв'язок із кількома  постраждалими.

Директор звернулася до всіх постраждалих і закликала тих, кому потрібна допомога, подзвонити до Фонду самостійно. «Проте, якщо вам потрібна допомога (або ви знаєте  тих, кому потрібна), ви можете звернутися до Фонду самостійно, зателефонувавши за безкоштовним номером гарячої лінії 0 (800) 509 001», - написала Ємченко.

Читайте також: Вимагали надати далекобійні ракети: у Дніпрі поруч зі зруйнованим будинком відбулася акція

Як повідомлялося, у Дніпрі завершились аварійні роботи з розбирання завалів дев'ятиповерхового житлового будинку, в який 14 січня влучила російська ракета, зруйнувавши 72 квартири та ще 230 пошкодивши. Країна-агресор вбила 45 людей. Раніше повідомлялось, що 15 тіл залишаються неідентифікованими. Наразі в лікарнях перебувають 28 врятованих людей, з яких 10 - у важкому стані.  За даними поліції, 39 осіб врятовано, з них шестеро дітей. 79 осіб травмовано, серед них 16 дітей. Безвісти зниклими залишаються 20 осіб, з яких четверо – діти.  П’ятеро дітей залишилися сиротами. Над трьома опікунство оформлюють родичі. Двоє дітей наразі під опікою держави, оскільки не мають близьких, які могли б про них попіклуватися. Всього із заявами до поліції звернулося 487 потерпілих.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-