Колони танків рф тепер йдуть з ростова на Донецьк, оминаючи Маріуполь - Андрющенко

Колони танків рф тепер йдуть з ростова на Донецьк, оминаючи Маріуполь - Андрющенко

Укрінформ
Колони російської військової техніки з Ростовської області тепер рухаються трасою Донецьк–Новоазовськ, оминаючи Маріуполь. Ремонтна військова база теж переміщена з Маріуполя у приморське селище.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко та опублікував відповідне відео руху техніки.

«Встановлено, що всі колони техніки в напрямку Донецька тепер оминають Маріуполь. Та з входу з Ростовської області одразу рухаються на Донецьк «старою» трасою Донецьк–Новоазовськ», – написав Андрющенко.

Читайте також: У Маріупольському районі загарбники заявили про відновлення видобутку цирконію

За його словами, основну ремонтну базу загарбники перемістили з Маріуполя в одне з приморських селищ через спрощену логістику. «Повідомляють про ремонт не менше 50 танків Т62м, 10 САУ «Акакція» та одного «Солнцепека» протягом двох минулих тижнів», – уточнив радник мера.

Як повідомлялося, росіяни перетворили захоплений Маріуполь та найближчі селища на військово-логістичний хаб: там розквартировано багато їхніх військових, накопичено військову техніку.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-