Дніпро і область підготували місця для розселення постраждалих від ракетного удару рф - ОП

Дніпро і область підготували місця для розселення постраждалих від ракетного удару рф - ОП

Відео
Укрінформ
У будинку в Дніпрі, в який росіяни поцілили ракетою, зруйновано понад 200 квартир.

Про це на брифінгу в Дніпрі сказав заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко, повідомляє Укрінформ.

«Ми на зараз розуміємо, що рятувальна операція, розбір завалів не закінчиться, поки не будуть знайдені тіла всіх загиблих. На зараз загиблих 40 осіб. Щодо травмованих осіб є декілька тих, хто дійсно у важкому стані, серед них одна дитина», — зазначив Тимошенко.

За його словами, «головне зараз — це допомога усім, хто постраждав, тому що відселений практично увесь будинок».

Також Тимошенко повідомив, що місто Дніпро і область підготували багато місць для тимчасового розташування сімей, які потребують житла.

«Скористалися розселенням тільки 14 осіб», - уточнив заступник керівника ОП, а решта, за його словами, влаштувалися у родичів, знайомих тощо.

«Ми готові до розселення багатьох - декілька сотень осіб, і це не проблема. І цю кількість можна збільшити», - сказав Тимошенко.

Він повідомив, що «буде рішення і міської, і обласної влади щодо матеріальної допомоги усім сім’ям і загиблих, і усім, хто втратив своє житло, і в кого постраждало житло».

«Ми розуміємо на зараз, що більш як 200 квартир фактично зруйновані. І наше найголовніше завдання - розселити всіх людей і допомогти у відбудові цього будинку», - сказав заступник керівника ОП.

Читайте також: СБУ ідентифікувала російських військових, причетних до ракетного удару по Дніпру

Як повідомлялося, у місті Дніпро 14 січня росіяни ракетою влучили у дев'ятиповерховий будинок, зруйнувавши два під'їзди з 9-го по 2-й поверхи (72 квартири знищені, понад 230 — пошкоджені).

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-