У Маріуполі росіяни зносять дитсадки і школи, які обіцяли ремонтувати

У Маріуполі росіяни зносять дитсадки і школи, які обіцяли ремонтувати

Скрін
Укрінформ
У тимчасово захопленому Маріуполі загарбники зносять дитсадки та школи, які неодноразово обіцяли відремонтувати.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко.

«Не лише історичні пам’ятки. Окупанти зносять дитячі садки, школи та будинки дитячої та юнацької творчості, які неодноразово клялись відремонтувати», - написав Андрющенко.

Він опублікував фото документів з переліком об’єктів для знесення. Ці списки сформовані призначеним загарбниками «мером» Маріуполя Костянтином Іващенком та затверджені ватажком «днр» Денисом Пушиліним.

«Що ми бачимо? Правильно - дитячі садки та будівлю дитячої та юнацької творчості... А як же ж «ми все відремонтуємо»? А якщо додати, що саме цих будівель немає в переліку будинків на знесення, які постійно оприлюднює «мінстрой днр»?.. Русня тихо нищить все навколо. Сором’язливо замовчуючи», - зауважив радник мера.

Читайте також: У Маріуполі загарбники знесли Будинок з годинником - історичну пам’ятку міста

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок обстрілів.

У пошкоджених будинках немає опалення, електрики та газу. Лікарні у місті переповнені, людям відмовляють у госпіталізації, а морги не встигають забирати тіла померлих.

Фото: Андрющенко Time

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-