У клініці для протезування дітей і дорослих на Львівщині розгорнули понад 800 ліжок

У клініці для протезування дітей і дорослих на Львівщині розгорнули понад 800 ліжок

Фото
Укрінформ
У медзакладі на Львівщині, де розміщуватиметься клініка протезування та реабілітації Superhumans Center, відремонтовано приміщення і розгорнуто 820 ліжок.

Про це повідомив заступник керівника Офісу Президента Кирило Тимошенко у Телеграмі, передає Укрінформ.

"Superhumans Center - це ініціатива співвласника порту TIS Андрія Ставніцера. Унікальне місце, де працюватимуть фахівці з США та ЄС", - зазначив він.

Тимошенко розповів, що тут будуть застосовувати найкращі практики для протезування дітей та дорослих, реконструктивного лікування - хірургічні операції з відновлення понівечених частин тіла, а також реабілітації військових і тих людей, які постраждали через напад росії.

Читайте також: На Київщині відновили 78 закладів охорони здоров'я, пошкоджених загарбниками

"У закладі, де працюватиме клініка, відремонтували приміщення та вже розгорнули 820 ліжок - 310 хірургічних, 230 терапевтичних та 160 реабілітаційних", - поінформував заступник керівника ОП.

Він зауважив, що до створення клініки Superhumans Center щодня долучаються відомі люди - актори, співаки, бізнесмени, щоб стати амбасадорами проєкту - розповсюджувати інформацію та залучати кошти й професіоналів до роботи, а перша леді Олена Зеленська увійшла до правління Superhumans Center.

"Війна - це багато болю та покалічених людських життів. Звісно, є ті рани, які не можна вилікувати, але ми робимо все можливе, щоб наші люди, які постраждали через напад окупантів мали максимальну кількість можливостей для повернення до нормального життя", - підкреслив Тимошенко.

Читайте також: Медики з усієї України зібралися у Львові — говорили про реабілітацію постраждалих унаслідок війни

Як повідомлялося, Superhumans Center — майбутній центр протезування та реабілітації, який утворюють у Львівській області шляхом модернізації та переобладнання державної лікарні. Ініціативу Superhumans підтримала перша леді України Олена Зеленська.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-