Голова Одеської ОВА звільнив свого заступника Муратова, затриманого на хабарі

Голова Одеської ОВА звільнив свого заступника Муратова, затриманого на хабарі

Укрінформ
Голова Одеської обласної військової адміністрації Максим Марченко 10 січня звільнив з посади свого заступника Олега Муратова, підозрюваного в хабарництві.

Про це Марченко повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

«Розпорядженням начальника Одеської обласної військової адміністрації Максима Марченка №6/К-2023 від 10.01.2023 звільнено Муратова Олега Михайловича з посади заступника голови Одеської обласної державної адміністрації 10 січня 2023 року», - йдеться у повідомленні.

Як повідомлялося, Служба безпеки України 5 січня затримала заступника голови Одеської ОВА Муратова, який за 35 тис. дол. пропонував звільнити підлеглого від кримінального покарання. Правоохоронці задокументували факт передачі посадовцю «авансу» у 27 тис. дол.

Читайте також: Заступника голови Одеської ОВА випустили із СІЗО під заставу в ₴3,2 мільйона

За даними досудового слідства, Муратов схилив одного з чиновників до дачі хабаря, щоб закрити одну з кримінальних справ, в якій він фігурував, пообіцявши використати для цього особисті зв’язки у правоохоронних органах.

Приморський райсуд Одеси обрав Муратову запобіжний захід у вигляді 60 діб тримання під вартою з правом внесення застави у розмірі 3,2 млн грн.

Призначену судом заставу за Муратова “внесла група фізичних осіб”, після чого посадовець вийшов із СІЗО.

9 січня Приморський райсуд Одеси відсторонив Муратова на два місяці від посади заступника голови Одеської ОВА.

Фото: Одеська ОВА

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-