Київську обласну прокуратуру очолив Максим Крим

Київську обласну прокуратуру очолив Максим Крим

Укрінформ
Генеральний прокурор України Андрій Костін представив колективу Київської обласної прокуратури нового керівника – Максима Крима.

Про це у Телеграмі повідомляє пресслужба Офісу генпрокурора, передає Укрінформ.

Генпрокурор зазначив, що Максим Крим понад два роки працював заступником прокурора Київщини та володіє достатніми досвідом, знаннями та вольовими якостями для виконання поставлених завдань. Він назвав його професіоналом, вимогливим як до себе, так і до підлеглих.

Костін акцентував на першочергових завданнях для нового керівника і пріоритетних напрямах - документуванні та розслідуванні воєнних злочинів рф.

Читайте також: Іспанські експерти оглянули 15 пошкоджених об’єктів інфраструктури на Київщині

За словами очільника ОГП, лише злагоджена робота правоохоронних органів та органів прокуратури дасть необхідний результат - притягнення до відповідальності усіх винних у страшних міжнародних злочинах, вчинених росіянами на території Київщини.

“Окрема увага - протидія злочинам проти основ національної безпеки. Це те, чого в першу чергу очікує від нас суспільство”, - наголосив генпрокурор.

Максим Крим народився 1988 року. Закінчив Національну юридичну академію ім. Ярослава Мудрого. У органах прокуратури працює з 2010 року.

Читайте також: Очільник САП каже, що не відчуває будь-якого спротиву у своїй роботі

Він працював на посадах всіх рівнів: від слідчого до першого заступника керівника Спеціалізованої прокуратури у військовій та оборонній сфері Центрального регіону. З листопада 2020 року обіймав посаду заступника керівника Київської обласної прокуратури.

Як повідомлялося, з листопада 2020 року Київську обласну прокуратуру очолював Олексій Хоменко.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-