Студенти миколаївського університету суднобудування стажуватимуться в компанії Ascet Shipping

Студенти миколаївського університету суднобудування стажуватимуться в компанії Ascet Shipping

Укрінформ
Студенти Національного університету кораблебудування ім. адмірала Макарова (НУК) та група компаній Ascet Shipping починають співробітництво з метою підготовки сучасних фахівців.

Про це повідомляє пресслужба навчального закладу, передає Укрінформ.

"Передбачається, що студенти вишу зможуть отримати практичні знання у компанії, яка має 15-річний досвід морських транспортувань, експедування та міжнародної логістики. Зараз Ascet Shipping працює в усіх діючих портах Україні. Зокрема забезпечує експорт української сільгосппродукції в рамках «зернового коридору»", - йдеться у повідомленні.

Відповідний договір підписали ректор НУК Євген Трушляков та CEO Ascet Shipping Микола Гапєєв.

В НУК зазначили, що заклад продовжує навчальний процес, хоча в липні 2022 головний корпус університету зазнав значних руйнувань від ракетного обстрілу. Задля безпеки студентів заняття ведуться в режимі онлайн.

Завдяки співпраці НУК з Ascet Shipping студенти зможуть отримати практичні знання та досвід у реальному бізнесі - те, що стосується експорту зернових, експедування, логістики і транспортування в нових умовах. Також важливий зворотній зв’язок з великими компаніями.

Читайте також: Українські студенти не платитимуть за навчання в Австрії й у наступному семестрі

Ascet Shipping – група компаній, що надає повний спектр послуг з логістики, транспортування та експедування зернових. До повномасштабного вторгнення російських військ в Україну 24 лютого 2022 Ascet Shipping була найбільшим оператором Бердянського порту. Після окупації Бердянська компанія провела релокацію виробничих потужностей на захід України та працює в усіх діючих портах України – Одеса, Ізмаїл, Рені, Кілія та Білгород-Дністровський. Крім морських перевезень Ascet Shipping почала відправляти вантажі залізничним та автомобільним транспортом, налаштувала експортну логістику зернових з України через порти Дунаю та країн ЄС.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-