У Херсонській облраді обіцяють застосувати санкції до всіх депутатів-зрадників

У Херсонській облраді обіцяють застосувати санкції до всіх депутатів-зрадників

Укрінформ
У Херсонській облраді обіцяють застосувати власні санкції до всіх депутатів–зрадників, незалежно від політичної приналежності, в облраді чекають на оголошення підозр зрадникам.

Як передає Укрінформ, про це на брифінгу в Медіацентрі Україна — Укрінформ повідомив перший заступник голови Херсонської обласної ради Юрій Соболевський.

«Стосовно депутатів, про яких ви сказали, – це депутати щодо яких є підозра. Саме тому була реакція обласної ради», - сказав він, коментуючи рішення про позбавлення права слова та участі у засіданнях облради депутатів Едуарда Репілевського та Віталія Булюка.

Соболевський підкреслив, що є питання до значно більшої кількості депутатів. Коли будуть оголошені підозри, тоді в облраді так само, незалежно від приналежності зрадників до будь-якої політичної сили, обіцяють відповідну реакцію, зазначив він.

Соболевський також пояснив відсутність трансляції позачергової сесії облради, що відбулася 23 грудня у режимі відеоконференції. За його словами, депутати працювали на базі іншої обласної ради, на її програмно-апаратному комплексі, не було впевненості, що ця сесія відбудеться, робили тестове підключення, там був кворум і тому захід провели. Проте він запевнив, що є запис сесії і він повинен бути доступним для всіх, таке завдання є.

Читайте також: Українці надіслали вже понад 6,3 тисячі заявок про колаборантів у чатбот єВорог

Як повідомляв Укрінформ, 23 грудня на першому після деокупації правобережжя Херсонщини засіданні облради ухвалили рішення про позбавлення депутатів-колаборантів права слова та участі у засіданнях ради. Ухвалено позбавити права слова та участі у засіданнях облради депутатів Едуарда Репілевського та Віталія Булюка.

Пленарне засідання ХІV позачергової сесії Херсонської обласної ради VІІІ скликання запланували провести 23 грудня в режимі відеоконференції.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-