У Львові відкрилася інтерактивна виставка «Зброя перемоги»

У Львові відкрилася інтерактивна виставка «Зброя перемоги»

Фото, відео
Укрінформ
У Львові відкрилася навчально-інтерактивна виставка «Зброя перемоги», де можна ознайомитися з озброєнням, яке використовують українські захисники.

Як передає Укрінформ, про це повідомляє Львівська міська рада.

«До 30 грудня у просторі LЕM Station (вул. Вітовського, 57) діятиме навчально-інтерактивна виставка «Зброя перемоги»… Відвідувачі зможуть розглянути і потримати в руках NLAW, Javelin та ще близько 30 зразків використаної протитанкової зброї», - йдеться у повідомленні.

Окрім цього, зазначили в міськраді, тут можна навчитися користуватися різними видами озброєння на інтерактивному VR-тренажері. Експонати не несуть жодної загрози для життя, і є безпечними як для дорослих, так і для дітей.

У Львові проводять інтерактивну виставку «Зброя перемоги» / Фото: Роман Балук, city-adm.lviv.ua

У програмі заходу також виступи кінологів, тематичні лекції про зброю, тактичну медицину та екіпірування, яке рятує життя.

Відвідувачі експозиції матимуть змогу безплатно випити гарячого чаю та зробити світлини у спеціально відведеній фотозоні.

Читайте також: У Музеї війни підбили підсумки музейного фронту

За словами керівника LEM Station Михайла Лемака, під час виставки збиратимуть кошти на навчально-тренажерний комплекс з технологією доповненої реальності для 7-го прикордонного Карпатського загону, він дозволить удосконалювати механізми користування озброєнням.

На закритті виставки проведуть благодійний аукціон. З молотка підуть використана трофейна зброя, елементи військового спорядження та інші унікальні речі з передової.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-