У Маріуполі загарбники заарештували дітей за підпал будівлі – радник мера

У Маріуполі загарбники заарештували дітей за підпал будівлі – радник мера

Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військовими Маріуполі учні 7-го класу школи №4 підпалили колишню будівлю ДК Металургів, дітей вже заарештували. 

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко та опублікував відповідну фотографію.

«Друга пожежа за день. Учні 7-го класу школи №4 підпалили будинок ДК Металургів (бо Українським домом при окупантах назвати язик не дає). Чи то свідомо, чи то ні - історія мовчить. Дітей вже заарештував слідчий комітет росії та утримує в будинку Центрального райвідділку поліції. Хорошим тут не закінчиться ані для дітей, ані для батьків», - написав Андрющенко.

Раніше він повідомляв, спираючись на інформацію від учасників маріупольського спротиву, що на території металургійного комбінату ім. Ілліча 20 грудня горіло приміщення розташування військових рф - горіли речі російських військових та все, що вони встигли награбувати.

Читайте також: У захопленому Маріуполі наразі живуть понад 11 тисяч школярів - Андрющенко

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Маріуполь загарбники перетворюють на військово-логістичний хаб російської армії.

Жителі міста чинять спротив «владі» – поширюють наліпки та листівки з українською символікою. А на День Незалежності, 24 серпня, був піднятий у тимчасово захопленому росіянами Маріуполі прапор України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-