Філатов розповів, коли в Дніпрі дадуть опалення та воду

Філатов розповів, коли в Дніпрі дадуть опалення та воду

Укрінформ
У зв’язку з черговою терористичною атакою російської федерації на об’єкти енергетичної інфраструктури в Дніпропетровській області критично низький рівень електропостачання.

Про це в Телеграмі повідомляє міський голова Дніпра Борис Філатов, передає Укрінформ.

"Без енергозабезпечення залишились більшість комунальних об’єктів тепло- та водопостачання. Завдяки титанічній праці енергетиків близько 21:00 планується поступова подача електроенергії на найбільші у місті насосно-фільтрувальні станції. Після їх запуску необхідно орієнтовно шість годин для наповнення мереж та відновлення тиску, тож мешканці низової частини правого берега та лівобережної частини міста близько 9 ранку отримають водопостачання в повному обсязі, якщо звісно не буде нових "сюрпризів", - написав він.

Читайте також: У Кривому Розі через ракетну атаку загинуло подружжя, їхній син перебуває під завалами

Обласне комунальне підприємство, що постачає воду мешканцям верхової частини правого берега, за словами Філатова, поки що очікує завершення ремонтних робіт з боку Укренерго, тож відновлення водопостачання планується там лише близько 15:00 17-го грудня.

"Враховуючи кризовість ситуації в Дніпропетровський області енергетики з ДТЕК спільно з Укренерго розробляють графік включень електроенергії побутовим абонентам. Ця інформація буде пізніше опублікована на офіційному сайті та соцмережах компанії ДТЕК. Ми працюємо, але ситуація дуже-дуже важка", - зауважив міський голова.

Більшість котелень міста також очікують відновлення електро- та водопостачання.

Читайте також: Україна розцінює нову масовану атаку рф як чергову спробу геноциду - Шмигаль

Комунальники працюють цілодобово для покращення ситуації у місті.

Раніше повідомлялось, що в Кривому Розі рятувальники продовжують розбирати завали триповерхового житлового будинку, куди влучила ракета. Під завалами залишається 1,5-річна дитина. Відомо наразі про трьох загиблих та 13 поранених, у тому числі четверо дітей - трирічні хлопчик та дівчинка і семирічні хлопчик та дівчинка. Троє з поранених, включаючи одну дитину 7-ми років – у тяжкому стані.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-