Загарбники зносять цілі квартали у трьох районах Маріуполя

Загарбники зносять цілі квартали у трьох районах Маріуполя

Відео
Укрінформ
У тимчасово захопленому російськими військовими Маріуполі загарбники зносять спецтехнікою цілі квартали у Лівобережному, Приморському та Центральному районах міста, які раніше пошкодили зі своєї зброї.

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко, оприлюднивши відповідне відео.

«Як зникає Маріуполь. Лівобережний район. Квартал, найближчий до Азовсталі. Знесено… Це - не кінець, а лише початок. Такий саме за розміром мікрорайон зноситься в Приморському районі на «Черемушках». Такий самий мікрорайон зноситься в самому центрі Маріуполя по вул. Куїнджі. Без зупину», - написав Андрющенко під відео.

Він додав, що на цьому відео – «маленька відеоекскурсія», а також оприлюднив карту, де можна побачити великі масштаби руйнувань та знищення будинків у районах Маріуполя.

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів.

Читайте також: У Маріуполі росіяни хочуть знести цілий квартал біля «Азовсталі» - там досі живуть цивільні

Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Багатьом людям ніде жити, вони продовжують перебувати у підвалах пошкоджених будинків, деякі навіть живуть у наметах. А у вцілілих та пошкоджених будинках немає опалення.

Маріуполь загарбники перетворюють на військово-логістичний хаб російської армії.

Фото: Андрющенко Time

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-