Єрмак висловив співчуття у зв'язку з загибеллю грузинських бійців під Бахмутом

Єрмак висловив співчуття у зв'язку з загибеллю грузинських бійців під Бахмутом

Укрінформ
Керівник Офісу Президента Андрій Єрмак висловив співчуття у зв'язку з загибеллю п'ятьох грузинських добровольців під Бахмутом.

Про це він повідомив у Телеграмі, передає Укрінформ.

Єрмак зауважив, що протягом останніх днів в оточенні під Бахмутом опинилася група українських бійців та грузинських добровольців з 57-ї бригади.

"Відомо про пораненого грузинського командира та п‘ятьох загиблих грузинських бійців. Вони під Бахмутом билися за світло проти темряви. Свобода об‘єднує кращих людей в боротьбі з автократичним злом. Я дуже співчуваю нашим грузинським братам. І також дякую за те, що у ці дні ми б’ємося спільно", - написав керівник ОП.

Читайте також: Захоплення Бахмута стало політичною метою для рф – британська розвідка

Він наголосив, що оборона Бахмута наразі триває, жорстокі бої точаться щодня. "Постійна робота артилерії, картини немов з Першої світової, морок і трупи ворогів, яких навіть не забирають з поля бою. Вони кладуть своїх сотнями без ідеї, без честі... Наші воїни та добровольці стримують навалу", - зазначив Єрмак.

Раніше посольство Грузії в Україні повідомило, що під Бахмутом 3 грудня загинули п'ятеро громадян Грузії, які добровольцями воювали у складі Збройних сил України.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-