Загарбники направили до Мелітополя нову партію поранених та тіла загиблих

Загарбники направили до Мелітополя нову партію поранених та тіла загиблих

Укрінформ
російські загарбники направили до лікарні у Мелітополі нову партію поранених та тіла своїх загиблих.

Як передає Укрінформ, про це йдеться у зведенні Генерального штабу ЗСУ, розміщеному на його сторінці у Facebook.

«2 грудня, до місцевої лікарні Мелітополя привезли чергову партію поранених та тіла загиблих окупантів», - зазначається у ньому.

При цьому у Генштабі уточнили, що у період з 28 по 30 листопада цього року до 70 поранених та понад 230 загиблих російських загарбників було доправлено до лікарняних закладів тимчасово окупованих населених пунктів Донецької та Луганської областей.

Також, за даними відомства, триває мародерство та грабіж місцевого населення на тимчасово зайнятих ворожими військами територіях.

«Із місцевих магазинів Нової Каховки російські загарбники вивозять весь товар та обладнання, включно з морозильними камерами та касовими апаратами. А в Новомиколаївці Запорізької області, окупанти чисельністю до 100 осіб 2 грудня поточного року організували перевірку документів місцевих жителів, вилучення особистих цінних речей та побутової техніки», - зазначається у повідомленні.

Читайте також: ЗСУ знищили вже 90 600 російських військових

Крім того, в населених пунктах тимчасово зайнятої Херсонської області, російські загарбники погрозами позбавлення батьківських прав примушують місцеве населення віддавати дітей до навчальних закладів для навчання за російською програмою.

Нагадаємо, минулої доби ЗСУ відбили атаки ворога у районах 17 населених пунктів на Донбасі.

Фото ілюстративне

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-