У Маріуполі загарбники проводять чергову приховану мобілізацію

У Маріуполі загарбники проводять чергову приховану мобілізацію

Укрінформ
У захопленому російськими військовими Маріуполі загарбники проводять чергову приховану мобілізацію, закликаючи чоловіків на службу до так званого «МЧС «днр».

Як передає Укрінформ, про це у Телеграмі повідомив радник Маріупольського міського голови Петро Андрющенко та опублікував фото відповідного оголошення окупантів, в якому запрошують чоловіків на посаду інспектора з пожежного нагляду.

«Чергова спроба повзучої прихованої мобілізації в Маріупольському районі стартувала. Минулого разу саме на таку об’яву відгукнулось двоє хлопців, яких через три тижні після «реакції» привезли в шпиталь в Маріуполі - вони обгоріли в російському танку на Вугледарському напрямку. Не вижив жоден. І от знов те саме. Слово в слово, буква в букву. А чергові «пожежні інспектори» знов йдуть проходити практику в окопах Донеччини. Логічно ж - там точно потрібен постійний пожежний нагляд …», - написав Андрющенко.

Читайте також: Загарбники посилили патрулювання вулиць у Маріуполі - проводять вибіркові перевірки

Як повідомлялося, агресія росії спричинила в Маріуполі одну з найбільших гуманітарних катастроф. Місто майже на 90% зруйноване внаслідок ворожих обстрілів. Маріуполь наразі без нормального постачання електрики, води, газу. Нині у заблокованому місті залишаються понад 100 тис. жителів. Багатьом людям ніде жити, вони продовжують жити у підвалах пошкоджених будинків, деякі навіть живуть у наметах.

Колаборанта Костянтина Іващенка російські загарбники оголосили «мером» Маріуполя та створюють картинку «поновлення життя міста». Маріуполь перетворився на військово-логістичний хаб російської армії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-