На Київщині у четвер триватимуть екстрені відключення електрики - голова ОВА

На Київщині у четвер триватимуть екстрені відключення електрики - голова ОВА

Укрінформ
Голова військової адміністрації Київської області Олексій Кулеба повідомив, що в регіоні ситуація з електропостачанням залишається складною, тож екстрені аварійні вимкнення триватимуть і далі.

Про це йдеться у телеграм-каналі Кулеби, передає Укрінформ.

"За рішенням "Укренерго" в регіоні застосовуються екстрені вимкнення електрики. Екстрені аварійні вимкнення – це ті вимкнення, що відбуваються вимушено. Їх неможливо передбачити та скласти графіки. На ранок фахівці зможуть дати прогноз того, коли зможемо вийти на вимкнення за графіком", - йдеться у повідомленні.

Читайте також: Тиждень буде важким: на Київщині - екстрені відключення, можливі тривалі «блекаути»

Кулеба зауважив, що все ж "тиждень буде важким". При цьому об’єкти критичної інфраструктури забезпечені генераторами та альтернативним джерелом живлення.

Також триває ліквідація наслідків нещодавніх обстрілів.

"Прошу поставитися з розумінням до складної ситуації. Енергетики працюють над відновленням та стабілізацією системи", – наголошується в повідомленні.

Читайте також: На Київщині заклади освіти до кінця тижня працюватимуть дистанційно

Як повідомляв Укрінформ, росія 15 листопада здійснила масштабний ракетний обстріл України, зафіксовано влучання в об'єкти інфраструктури та житлові будинки. Українські сили ППО збили понад 70 ракет із більш ніж 90 запущених росією.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-