На Харківщині у жодному населеному пункті немає світла

На Харківщині у жодному населеному пункті немає світла

Укрінформ
На Харківщині внаслідок пошкодження об'єктів енергетичної інфраструктури під час російської ракетної атаки в жодному населеному пункті немає світла.

Про це в ефірі телемарафону повідомив начальник Харківської ОВА Олег Синєгубов, передає кореспондент Укрінформу.

"У нас було два прильоти по місту Харкову, чотири прильоти по Чугуївському району. Все це об'єкти критичної енергетичної інфраструктури. Наразі ми чітко розуміємо ті пошкодження, які ми маємо. Світла немає ані в Харкові, ані в області, в жодному населеному пункті", - зазначив Синєгубов.

За його словами, аварійники вже розпочали аналізувати пошкодження. Наразі невідомо, які терміни будуть потрібні для їх усунення, але до ранку на відновлення електропостачання сподіватися не варто.

Читайте також: Прикарпаття часткове знеструмлене через аварію

Як повідомляв Укрінформ, сьогодні війська рф випустили по території України близько сотні крилатих ракет, пошкодивши об'єкти енергетичної інфраструктури в кількох областях. Міністр енергетики Герман Галущенко назвав удар рф по енергосистемі наймасованішим з початку війни і заявив, що ця атака може мати вплив не тільки на енергосистему України, а й на енергосистеми деяких сусідніх держав.

Фото: В'ячеслав Мавричев/Суспільне Харків

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-