В Укренерго попередили про планові відключення електроенергії 15 листопада

В Укренерго попередили про планові відключення електроенергії 15 листопада

Укрінформ
Обмеження споживання електроенергії 15 листопада торкнеться фактично всієї території лівобережної України та Житомирщини.

Про це повідомила пресслужба Укренерго, передає Укрінформ.

"15 листопада з 00:00 до 01:00 та з 05:00 до 24:00 діятимуть планові відключення у м. Київ, Київській, Чернігівській, Черкаській, Житомирській, Сумській, Харківській, Полтавській та Донецькій областях. В інших областях України відключення не прогнозуються.

Читайте також: Укренерго спростовує фейк, що у Києві можуть перестати вимикати світло вже за тиждень

В Укренерго нагадали, що обмеження споживання електроенергії є наслідком пошкодження енергооб’єктів російськими ракетами та дронами. Ремонтні бригади проводять відновлювальні роботи цілодобово.

Також закликали не полишати звички свідомо ставитись до споживання електроенергії, особливо в години ранкового та вечірнього пікового споживання. Це допомагає не допускати перевантаження електромереж та швидше відновлювати пошкоджені енергооб’єкти.

Як повідомляв Укрінформ, Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль зазначив, що на відновлення генерації пошкоджених ТЕС і ТЕЦ потрібно понад 2,5 млрд грн, на ремонт об'єктів операторів системи розподілу електроенергії - щонайменше 5 млрд грн.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-