Укренерго спростовує фейк, що у Києві можуть перестати вимикати світло вже за тиждень

Укренерго спростовує фейк, що у Києві можуть перестати вимикати світло вже за тиждень

Укрінформ
У Національній енергетичній компанії «Укренерго» заперечили інформацію, що нібито у Києві можуть перестати вимикати світло вже за тиждень.

Як передає Укрінформ, про це пресслужба НЕК “Укренерго” повідомляє у Телеграмі.

“У телеграм-каналах активно поширюється інформація про те, що нібито Укренерго заявило, що «у Києві можуть перестати вимикати світло вже за тиждень». Це інформація не відповідає дійсності”, - заявляють у компанії.

В Укренерго зазначили, що планові відключення будуть тривати у Києві та у низці інших областей до завершення відповідних ремонтів та відновлення можливості електромережі передавати у ці регіони додаткову потужність, яку вони потребують.

"Саме про це вчора в ефірі марафону "Єдині новини" сказав голова правління НЕК "Укренерго" Володимир Кудрицький", - підкреслили у компанії.

Читайте також: Міненерго доручило перевірити коректність графіків відключення світла

Він акцентував увагу на тому, що з урахуванням проведених ремонтів прогнозуються лише планові відключення у семи областях та у Києві, за умови, якщо не буде нових пошкоджень. Також він наголосив, що Укренерго продовжить працювати над відновленням мережі, щоб ці планові відключення були мінімальними. Це означає, що планові відключення триватимуть, але обсяг таких відключень може бути меншим.

Громадян просять перевіряти інформацію та звертатися до першоджерел, яким у даному випадку є НЕК «Укренерго».

Як повідомляв Укрінформ, за розпорядженням НЕК "Укренерго" у Києві 14 листопада тривають стабілізаційні відключення електроенергії.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-