У Міноборони пообіцяли знайти викраденого із херсонського зоопарку єнота

У Міноборони пообіцяли знайти викраденого із херсонського зоопарку єнота

Укрінформ
У Міністерстві оборони України пообіцяли знайти викраденого із херсонського зоопарку єнота, якого окупанти вивезли до Криму.

Про це повідомляється на Телеграм-каналі МОУ, передає Укрінформ.

“Навіть херсонські їжаки радіють поверненню наших воїнів, а єнота ми обов'язково знайдемо”, - йдеться в дописі, розміщеному під фотографією.

Фото: Міноборони

Як стало відомо, у викраденні тварин із херсонського зоопарку брав участь директор парку левів «Тайган» та зоопарку «Казка» у Криму Олег Зубков. Відповідне відео він розмістив у Телеграмі.

На відео зафіксовано, як він та інші люди у одязі із надписами “Парк левів "Тайган” ловлять тварин, зокрема віслюка, ламу, єнота, вантажать їх до автомобілів. Зубков зазначив, що це відбувається у Херсоні.

Читайте також: ЗСУ знищили на Херсонщині близько 40 загарбників та десять вантажівок

Водночас у коментарі інтернет-виданню “Крим.Реалії”Зубков сказав, що вивезені із Херсона тварини перебувають “на тимчасовому утриманні” у парку левів “Тайган” і що він нібито готовий їх повернути.

Як повідомлялося, російські загарбники перед втечею з Херсона викрали та вивезли в тимчасово окупований Крим більшість тварин із місцевого зоопарку - зокрема, єнота, ламу, вовка, віслюка і білок.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-