росіяни викрали тварин з Херсонського зоопарку і вивезли до Криму

росіяни викрали тварин з Херсонського зоопарку і вивезли до Криму

Укрінформ
російські загарбники перед втечею з Херсону викрали та вивезли в тимчасово окупований Крим більшість тварин із місцевого зоопарку - зокрема, єнота, ламу, вовка, віслюка і білок.

Як передає Укрінформ, про це повідомив засновник зоозахисного руху UAnimals Олександр Тодорчук у Фейсбуці.

"Варто уточнити, що єнота із зоопарку Херсона вкрав не просто якийсь дурний солдат, а саме російське командування. У Крим вони вивезли більшу частину колекції зоопарку : від лами і вовка до віслюка і білок", - написав він.

У коментарях до посту користувачі соцмережі повідомляють, що викрадені з Херсонського зоопарку тварини начебто знаходяться у вольєрах кримського зоопарку «Тайган», розпліднику левів та інших тварин, що розташований у Білогірському районі Криму, на березі Тайганського водосховища.

Читайте також: Понад 200 тварин, врятованих від війни, зимуватимуть у Київському зоопарку

У свою чергу речник Одеської ОВА Сергій Братчук запропонував у Телеграмі обміняти на викраденого з Херсонського зоопарку єнота десятьох військовополонених російських солдатів. "До цього часу не можу зрозуміти, навіщо російські окупанти вкрали українського єнота. Одна справа, коли б вони украли, ну, наприклад, сусліка. Пам'ятаєте: "Суслика видишь? Не вижу! А он есть!" Так що, мерзота, поверніть українского єнота - ми вам 10 чмобіків повернемо назад! Все буде добре! Переможемо і чмобіків! Єнота поверніть, скотиняки!", - написав Братчук.

Як повідомляв Укрінформ, залізничники услід за спеціалістами ДСНС здійснюють обстеження і ремонт пошкоджених колій, щоб поновити найближчими днями сполучення з деокупованим від загарбників Херсоном.

Приєднуйтесь до наших каналів Telegram, Instagram та YouTube.

Розширений пошукПриховати розширений пошук
За період:
-